Sesam
koekje

Door
Ingrediënten

Extra fijne inwerkboter
100g

Speciale slagroom UHT 35,1%
150g
Sesamkoekje
Slagroom met sakura en rode bonen
Stap 1
sesamkoekje
Meng de ingrediënten tot je een deeg hebt. Rol het deeg uit tot een dikte van 2 mm en snijd in cirkels van 4 cm doorsnede.
Bestrijk de bovenkant van het koekjesdeeg met water en verdeel de witte sesamzaadjes over de bovenkant. Leg op een siliconen bakplaat en bak 12 minuten op 170°C.
Stap 2
sakura en slagroom van rode bone
Meng de ingrediënten tot een gladde massa. Giet het mengsel in een spuitzak.
Stap 3
montage
Wanneer de cakejes zijn afgekoeld, spuit je de Sakura-crème erop.
Als
wij
samen
iets creëren?


DE BRIGADE VAN FIJNPROEVERS
Sluit je aan bij de Brigade van Fijnproevers om vrij toegang te krijgen tot tientallen recepten en andere inspirerende tools, gecreëerd door professionals, voor professionals.