Traditionele
pannenkoeken

Door
Ingrediënten

Extra fijne inwerkboter
87g

Crème multi-gebruik UHT 30%
160g
Pannenkoekendeeg
Zoute karamelsaus
Stap 1
Pannenkoekendeeg
Meng de suiker en het zout met de eieren. Voeg de bloem toe. Voeg vervolgens geleidelijk de melk toe en blijf roeren. Voeg de Candia Professional Extra taste Incorporation Butter . Laat het 1 uur rusten. Giet vervolgens het beslag in een pan en bak de pannenkoek aan beide kanten.
Stap 2
Zoute karamelsaus
Breng de room, het zout en de vanillezaadjes samen aan de kook. Maak een donkere bruine karamel met de suiker. Voeg het hete mengsel van Candia Professional Cook & Whip cream en roer. Laat op middelhoog vuur 5 minuten sudderen. Zeef en meng met de Candia Professional Extra taste Incorporation Butter . Laat 1 uur in de koelkast rusten.
Als
wij
samen
iets creëren?


DE BRIGADE VAN FIJNPROEVERS
Sluit je aan bij de Brigade van Fijnproevers om vrij toegang te krijgen tot tientallen recepten en andere inspirerende tools, gecreëerd door professionals, voor professionals.