Portretten
van onze ambassadeurschefs
CHEF FRANÇOIS GALTIER,
Deze fijne technicus woont in België en begeleidt het merk nu al enkele jaren, zowel bij de ontwikkelingen en innovaties als tijdens demonstraties in het buitenland, waar hij zijn passie en knowhow doorgeeft. Als bronzen medaillewinnaar op het wereldkampioenschap patisserie is François van onschatbare waarde als het gaat om technische expertise en kwaliteit.
CHEF BAPTISTE VILLEFRANQUE
De perfecte fusie tussen Azië en Frankrijk. Na een opleiding bij Les Compagnons du Devoir, aangevuld met een stage bij Alain Ducasse, is Baptiste al vijf jaar gevestigd in Hongkong, waar hij prestigieuze functies bekleedt bij wereldwijd erkende grote groepen zoals Marriott en Peninsula, waar hij momenteel R&D-chef is. Zijn inventiviteit en perfecte beheersing van de Aziatisch-Franse fusie maken hem tot een chef met onmiskenbare kwaliteiten.
CHEF MICHAEL BARTOCETTI,
Virtuoos van George V, een ster van de Franse patisserie en een waardige vertegenwoordiger van Franse uitmuntendheid. Al van jongs af aan ondergedompeld in de gastronomie, kreeg hij de passie van zijn vader, een chef-kok. Maar het was de ontmoeting met vrienden-patissiers van zijn ouders die hem inspireerde om de bakkerij in te gaan. Vanaf dat moment begon zijn opkomst, en hij schreef zich in bij Patisserie Fischer, een gerenommeerde patisserie in Lorraine, zijn geboortestreek. Deze kleinzoon van boeren is een fervent verdediger van het terroir en het Franse vakmanschap, dat hij in zijn creaties laat zien. Onlangs onderscheiden met de titel van Chevalier des Arts et des Lettres, is hij nu executive chef in het Parijse paleis van Four Seasons, waar hij chef Maxime Frédéric opvolgt.
CHEF WEI LOON TAN,
Bekend en erkend in Azië vanwege zijn technische vaardigheden en creativiteit, die hem twee keer de Aziatische patisseriekampioenschappen hebben laten winnen, maar vooral omdat hij in 2019 Wereldkampioen patisserie werd met het Maleisische team. Deze kwaliteiten en titels spreken onze partners in Azië aan.
VERENIGD DOOR DE WIL OM UITMUNTEND TE ZIJN,
Onze Candia Professional ambassadeurschefs vertegenwoordigen met passie en trots onze producten door over de hele wereld hun technische en smaakkwaliteiten te demonstreren. Van Dubai tot Seoul, ze promoten ons assortiment met als doel bij te dragen aan onze internationale groei. Het contact met erkende experts stelt ons in staat om de verwachtingen en wensen van chefs op het gebied van innovatie en kwaliteit te begrijpen: producten door en voor professionals.
SAMEN VERLEGGEN WE DE CULINAIRE GRENZEN!
Als
wij
samen
iets creëren?


DE BRIGADE VAN FIJNPROEVERS
Sluit je aan bij de Brigade van Fijnproevers om vrij toegang te krijgen tot tientallen recepten en andere inspirerende tools, gecreëerd door professionals, voor professionals.