82% VET
EXTRA ROOMBOTER EXTRA
Houdbaarheid | 6 maanden in de koelkast bewaren
Dankzij het heel hoge smeltpunt is deze professionele kneedboter perfect om in elk seizoen in een warme omgeving te werken.

BELANGRIJKSTE TECHNISCHE VOORDELEN
-
Het hoogste smeltpunt op de markt: 34-36 °C in de winter, 36-38°C in de zomer
-
Maakt het verschil in warme werkomgevingen (25°C en hoger)
-
Dankzij de seizoensgebonden formule blijft de boter het hele jaar door stevig
-
Een stevige textuur en een uitstekende kneedbaarheid: de garantie voor onberispelijk bladerdeeg
Ideaal voor al uw creaties
Zelfs de meest originele!
Deze producten zouden
ook interessant voor je kunnen zijn
Als
wij
samen
iets creëren?


DE BRIGADE VAN FIJNPROEVERS
Sluit je aan bij de Brigade van Fijnproevers om vrij toegang te krijgen tot tientallen recepten en andere inspirerende tools, gecreëerd door professionals, voor professionals.